Egri iskolák, oktatás > Eger - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egri iskolák, oktatás > 11 weboldal. Kategória leírása: Egri általános iskolák, és oktatási intézmények Egerben. Egri felsőoktatás, felnőttképzés, és tanfolyamok.

eger.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
IOSZIA oktatás Felnőttképzés Eger
http://www.ioszia.hu

Felnőttképzés a magyar régiókban - OKJ Felnőttképzés, informatikai oktatás és egyéb képzések, nyelvtanfolyamok

IOSZIA oktatás Felnőttképzés Eger
Érseki Szent József Kollégium
http://www.ersekiszentjozsef.sulinet.hu/

Az Érseki Szent József Kollégium az Ön(Önök) gyermeke részére kollégiumi elhelyezési lehetőséget kínál. Azoknak a családoknak szeretnénk segíteni, akiknek gyermeke abban az életkorban van, amelyben - a szülői ház távolléte miatt - mindenképpen szükséges egy biztonságot és fegyelmet nyújtó intézmény.

Érseki Szent József Kollégium
Lite Nyelviskola
http://www.lite-nyelviskola.hu/

Egyszerű, érthető, idő és pénz takarékos nyelvoktatás azoknak, akiknek nincsenek éveik arra, hogy jól beszéljenek angolul!

Lite Nyelviskola
Neumann János Központ
http://nivak.nejanet.hu/

Neumann Ifjúsági Vállalkozói Központ és Oktatási Centrum hivatalos honlapja.

Neumann János Központ
Eventus Szakképző Iskola
http://www.eventus.hu/

Iskolánkban a BME Nyelvvizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsgáját szerezhetik meg a vizsgázók.

Eventus Szakképző Iskola
Egri Hittudományi Főiskola
http://www.eghf.hu/

Az Egri Hittudományi Főiskola működésébe nyerhet betekintést e honlap segítségével.

Egri Hittudományi Főiskola
Eszterházy Károly Főiskola
http://www.ektf.hu/ujweb/

Az Eszterházy Károly Főiskola az 1948-ban alapított állami pedagógiai főiskola szellemi örökségét ápoló, valamint a két és fél évszázados egri felsőoktatás hagyományaihoz kötődő, ugyanakkor a jövő felé nyitott, minőségi munkát végző intézmény. Az elmúlt 5 évtizedben több mint 300 ezer főiskolai végzettségű szakembert adott a magyar társadalomnak és közoktatásnak. A közel 10000 hallgatóval és 650 dolgozóval működő intézmény a XXI. század társadalmi és gazdasági kihívásainak megfelelően alakítja oktatási rendszerét, képzési kínálata rendkívül sokrétű.

Eszterházy Károly Főiskola
Gábor Dénes Főiskola
http://www.gdfgyongyos.hu/

Az IOSZIA Kft. látja el a Gábor Dénes Főiskola Eger, Gyöngyös, Isaszeg, Szolnok, Vác központjainak teljeskörű üzemeltetését.

Gábor Dénes Főiskola
Supra Vita Nyelviskola
http://www.supravita.hu/

Cégünk nyolc éves múltja alatt törekedett a minőségi nyelvoktatás minél szélesebb skálán mozgó igényeit kielégíteni, egészen az óvodás korosztálytól a felnőtt, céges és szaknyelvi oktatásig. Kislétszámú csoportokban, vagy akár egyénileg, kellemes atmoszférájú, modern stúdiónkban vagy kiszállással, a szakmai érdekeket előtérbe helyezve, de az egyénre is odafigyelve biztosítjuk a tanulás hatékony, sikeres kondícióit. A tanári módszerek, a tananyagok idomulnak a csoport paramétereihez, illetve a tanulás céljához.

Supra Vita Nyelviskola
Langwest Nyelvi Központ
http://www.langwest.hu

Minőségi angol-, német-, olasz-, spanyol-, francia- és orosz nyelvoktatás Egerben. Engedélyezett felnőttképzési intézmény, a BME Nyelvvizsgaközpont hivatalos vizsgahelye. 3300 Eger, Nagyváradi út 14/c. Tel.: 36/411-910. (infoeger@langwest.hu) Ügyfélszolgálat nyitva tartása: H-P 8.00-16.00 között.

Langwest Nyelvi Központ
Tanfolyam.hu - Eger
http://www.tanfolyam.hu/eger/

Számos országosan induló képzéseink között Egerben is várjuk a továbbtanulni vágyók jelentkezését. Népszerű tanfolyamainkat a trendeknek megfelelően alakítjuk, hogy mindenki megtalálja a számára legjobbat. Felkészült oktatóink, segédanyagaink, valamint levelezős, tantermi és távoktatásos képzéseink várják leendő hallgatóinkat. Jelentkezzen tanfolyamaink bármelyikére, és tartozzon elégedett hallgatóink közé! Kérdéseire készséggel válaszolunk.

Tanfolyam.hu - Eger
Hirdetések
Oldal leírása
eger.wyw.hu: Eger katalógus. Látnivalók és nevezetességek Eger városából. Eger Heves megyei település, és annak megye székhelye. Sok világhírű műemléke van, melyek egyike az Egri vár.
Gyűjteményünkben 238 válogatott Eger témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4529