Egri kultúra, művészet > Eger - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egri kultúra, művészet > 7 weboldal. Kategória leírása: Eger város életében a kultúra és a művészet jelentős szerepet játszik, rengeteg kulturális és művészeti program, rendezvény van a városban. Kulturális és Művészeti Központ.

eger.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gárdonyi Géza Színház
http://www.vendegvaro.hu/Gardonyi_Geza_Szinhaz_Eger

Állandó kőszínháza 1904 óta van Egernek. Negyven esztendős várakozást követően indult el a színházteremtő munka. Az állandó színház terveit Légmán Imre és Bárány Géza mérnökök készítették, s munkájukért díjazást nem fogadtak el. Az egész színház 920 m2 területen épült fel.

Gárdonyi Géza Színház
Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár
http://www.brody.iif.hu/

A megyei könyvtár 1952-ben alakult a korábbi Körzeti Könyvtár és Városi Könyvtár összevonásával.

Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár
Kultúra
http://kultura.wyw.hu/

[Antik kultúra] [Antikvárium] [Egyesületek] [Építészet] [Filmművészet] [Galéria] [Hírlevelek] [Irodalom] [Jegyirodák] [Képregény] [Képző- és Iparművészet] [Könyvtárak] [Kultúra fogalma] [Kulturális dijak] [Kulturális magazinok] [Kvíz] [Levéltárak] [Modern kultúra] [Művelődési házak] [Művészeti stílusok] [Múzeumok] [Népek, nemzetek kultúrája] [Népművészet] [Nyelvi kultúra] [Pályázatok] [Színház] [Tánc- és mozgásművészet] [Versek] [Virtuális Galéria] [WYW társoldalak] [Zene]

Kultúra
Rostás Bea
http://www.rostasbeapiros.com/hu/index.html

Aktuális, szobrok, rajzok, kiállítások, díszlet, galéria, linkek.

Rostás Bea
Bor(t)nemissza Gyermek Néptáncegyüttes, Eger
http://picasaweb.google.com/bortnemissza

Néptánc, népi játékok, népzene A csoport jelenleg 20 fő 6-10 éves, tehetséges gyermekekből áll, akik két éve ismerkednek a néptánc alapjaival, de már az idei, 2010-es évben I. helyezést értek el a Miénk a tér! művészeti fesztiválon, Arany minősítést kaptak a gyöngyösi Tengertánc fesztiválon, illetve a Pásztói Regionális Néptáncfesztivál 3. helyezését nyerték el, továbbá meghívást kaptak az egri Városi Gyermeknapra is. A próbák csütörtökönként, 2x45 percben, fergeteges hangulatban zajlanak az egri dr. Kemény Ferenc Általános Iskolában.

Bor(t)nemissza Gyermek Néptáncegyüttes, Eger
Harlekin Bábszínház
http://www.harlekin.hu/

A Harlekin Bábszínház története tulajdonképpen úgy kezdődött, mint a mesék: egyszer volt, hol nem volt� Nem az üveghegyen túl, hanem itt, Egerben történt.

Harlekin Bábszínház
Helyőrségi Művelődési Klub
http://www.vendegvaro.hu/Helyorsegi_Muvelodesi_Klub

Helyőrségi Művelődési Klub. Nagyterem, színpad, klubszobák, étterem.

Helyőrségi Művelődési Klub
Hirdetések
Oldal leírása
eger.wyw.hu: Eger katalógus. Látnivalók és nevezetességek Eger városából. Eger Heves megyei település, és annak megye székhelye. Sok világhírű műemléke van, melyek egyike az Egri vár.
Gyűjteményünkben 238 válogatott Eger témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4529